Tjänster

Vi reparerar alla märken, utan att nybilsgarantin påverkas!

Vad vi gör

När servicelampan lyser kan du vända dig till oss

Våra bilmekaniker med lång erfarenhet kan hjälpa dig med allt inom underhåll och reparation för alla bilmärken. Det lönar sig att utföra reparationen hos oss istället för att söka sig till respektive märkesverkstad som tar oanständiga priser.

Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete varför du kan vara säker på att få minst lika bra service som en auktoriserad märkesverkstad. Det händer av och till att våra bilmekaniker ibland åtgärdar fel som märkesverkstäderna inte klarat av ordentligt – det är erfarenheten, inte namnet på verkstaden som är viktig!

Vi börjar alltid med en felsökning och har all nödvändig utrustning för diagnostik precis som märkesverkstäderna.

En felsökning kostar 850 kr. Om felsökningen kräver mer än 1 h arbete, tillkommer en kostnad motsvarande den överstigande tiden.

Vid en reparation beställer vi hem kvalitativa originaldelar åt dig, men du kan också själv köpa reservdelarna om du så önskar. För att kunna få ett exakt prisförslag behöver vi alltid din bils registreringsnummer. Vi garanterar att vi är ett av de mest prisvärda verkstäderna, jämför oss gärna med andra verkstäder så ser du prisskillnaden!

Exempel på priser (arbetskostnad): 1.200 kr per time.

Felsökning: 850 kr per time.

Ett bromsbyte (bromsbelägg) kan exempelvis kosta från 800 kr.

Ett kamremsbyte kan kosta från 3.500 kr.

För att vi ska kunna ge dig exakt pris för totalkostnaden (arbete + material) behöver vi ditt registreringsnummer, så glöm inte det när du skriver till oss för en offert!

Spara tusenlappar när du behöver ha något fixat – minst lika bra som märkesverkstaden!

Skonsam handtvätt för din bil.

BILEXPERTEN I TYRESÖ AB tvättar vi bilarna enbart för hand. Fördelarna med handtvätt jämfört med maskintvätt är många. Med handtvätt undviker du borstar som förstör lacken och du får även bilen mycket renare.

Du kan välja mellan:

PERSON BILTVÄTT:
400 kr (Utvändig handtvätt)

400 kr (Invändig handtvätt)

600 kr (IN/UT handtvätt paket pris)

1500 kr (IN/UT handtvätt + Maskin vaxning)

SUV/BUSS BILTVÄTT:

450 kr (Utvändig handtvätt)

450 kr (Invändig handtvätt)

700 kr (IN/UT handtvätt paket pris)

1.800 kr (IN/UT handtvätt + Maskin vaxning)

ÖVRIGA TJÄNSTER:

500 kr (Motortvätt)

500 kr
(Glasskydd behandling, regn/vatten avvisande)

500 kr (Sätes ångtvätt rengöring 500.kr / per styck stol)

2.000 kr (Sätes ångtvätt rengöring 5sits Personbil)

2.500 kr (Sätes ångtvätt rengöring 7sits Familjebil)

Snabb och prisvärd däckservice för dig! 

Välkommen till en professionell däckverkstad med snabb däckservice mitt i Tyresö!

Vi erbjuder allt inom däckservice såsom däckförsäljning, däckbyte, balansering, däckförvaring, lagning av punktering. Detta till Stockholms mest konkurrenskraftiga priser!

Exempelpriser däckservice:

Däckbyte/Hjulskifte Personbil
Pris: 300 kr

Däckbyte/Hjulskifte SUV/BUSS/PICKUP
Pris: 400 kr

MONTERING/Balansering NYA DÄCK PÅ FÄLGAR
13 – 17 tum: 800 kr
18-20 tum: 1200 kr
21-24 TUM 1500 kr

Gäller 4 däck/hjul och priset varierar beroende på fälgstorlek.

Lagning däckpunktering från 350 kr.

Däck & fälg försäljning

Vi säljer däck & fälgar till ett av marknadens bästa pris, allt från 800 kr/däck. Stort sortiment som passar dina behov. Hör av dig så ska vi hitta däck som passar din körning!

Info om däckservice vid punktering:

All slags punktering på däck går ej att laga. Oftast går punkteringen att laga om hålet inte är allt för stort och befinner sig på däckets väg yta. Hålet går då att laga på två sätt, förenklat kan man säga ”utifrån” och ”inifrån”. Lagningen utifrån kräver inte att man demonterar däcket och blir även billigare. Denna lagning räcker oftast väldigt bra, men är ej lika säker på lång sikt som att laga däcket inifrån. Då däcket lagas inifrån demonteras däcket från fälgen och man reparerar det från insidan. Denna lagning är så pass säker att man inte behöver oroa sig för att lagningen någonsin kommer att släppa. Lagningen kommer att hålla för resten av däckets livslängd.

Ibland är det svårt att se om det finns något hål i däcket. Kom förbi oss så ska vi ta reda på vad som gjort att luften gått ur.

 

Däckjour i Stockholm 24h per dygn!

Punktering på vägen? Då har du kommit rätt! Ring oss så försöker vi hjälpa dig på plats, oavsett var i Stockholm du befinner dig! Vi har tillgång till vår däckverkstad i centrala Tyresö och Stockholm för snabb hjälp oavsett var du befinner dig.

Kostnaden för denna tjänst varierar förstås från situation till situation och påverkas av när och var i Tyresö och Stockholm vi behöver hjälpa dig. Vi kan dock garantera att det blir billigare än att bärga bilen. Hör av dig så får du ett prisförslag!8

När servicelampan lyser kan du vända dig till oss!
Ta hand om din bil och serva bilen i tid. Många märkesverkstäder tar tyvärr oanständiga priser för en enkel bilservice. Hos oss får du en minst lika professionell bilservice med kvalitétsprodukter till en betydligt bättre kostnad.

Genom att söka ditt regnr i vår databas får vi fram alla rekommendationer från biltillverkaren varför du kan känna säker på att få precis samma service som hos märkesverkstaden! Givetvis stämplar vi i serviceboken och nollställer servicelampan precis som märkesverkstaden!

Bilmodell och miltal avgör vad det är för serivice din bil behöver. Uppge därför alltid bilens registreringsnummer och miltal så får du ett kostnadsförslag. Du kan givetvis också beställa service enligt nedan.

Priserna avser kostnad för själva arbetet, materialkostnader tillkommer beroende på bilmodell, kontakta oss för närmare prisuppgift!

Grundservice från 990 kr:
byte av motorolja, oljefilter
kontroll av vätskor och fordonskontroll (grundfunktioner)

Mellanservice från 1.600 kr
byte av motorolja, oljefilter, luftfilter
kontroll av vätskor och fordonskontroll (grundfunktioner)

Fullservice från 2.850 kr
byte av motorolja, oljefilter, luftfilter, kupéfilter, bromsvätska och tändstift, bränslefilter
kontroll av vätskor samt fordonskontroll (fullständig genomgång)

Vill man ha sin bilservice på en lördag tillkommer en avgift (från 100 kr) beroende på servicetyp.

Serva och reparera luftkonditioneringen på vår certifierade verkstad!


Är det varmt i bilen?

Om du misstänker att AC:n slutat fungera eller fungerar dåligt, kontakta oss så ska vi hjälpa dig! En bra AC-service kan räcka för att din AC ska fungera optimalt igen!


Vi är en certifierad verkstad för AC-service och AC-reparation. Vi felsöker, servar och byter ut eventuella reservdelar vid behov.


Pris AC-service: från 1200 kr.
Detta ingår i vår AC-service:
Kontroll av täthet och eventuella läckage i systemet
Tömning av gas
Påfyllning av olja och köldmedie*
Kontroll av hög- och lågtryckssidans värden
Kontroll av kompressorns funktion
Kontroll av kondensorfläkten
Bedömning av drivremmarnas skick

Vi kan göra arbetet medan du väntar. Brukar ta  ca 1 timma.

Oftast fungerar AC:n bra igen efter en service med påfyllning av köldmedie (gas), men om någon reservdel slutat fungera eller om det finns läckage i systemet kommer du även att behöva byta ut dessa reservdelar för att ACn ska fungera optimalt. Vi kan således inte diagnosticera eventuella trasiga delar i AC-systemet innan vi har gjort en service med påfyllning av köldmedie.


Om vi finner att någon reservdel slutat fungera kan du förstås boka en ny tid för reparationen som således är ett separat jobb och ingår inte i själva servicekostnaden. En AC-service garanterar sålunda inte att bilens AC kommer att fungera fullt ut, men är nödvändig som ett första steg och för de flesta tillräcklig för att få en fungerande AC.


De senaste åren har vissa bilmärken börjat bygga AC-system med nytt miljövänligare köldmedie (R1234yf) som är mycket dyrare. Av den anledningen är AC-servicen på dessa bilar från 1900kr. Kolla med oss innan så kan vi kolla upp om din bil ha den nya köldmedien.


Hör av dig och boka din AC-service redan idag så ska vi hjälpa dig!

En rekond ger dig inte bara nybilskänslan tillbaka utan förlänger även värdet på din bil.

Välkommen till en BILVERKSTAD I TYRESÖ AB som erbjuder förstklassig rekond utan att det kostar en förmögenhet! Hos oss får du en mycket prisvärd bilrekond och vi garanterar att du blir en av många redan nöjda kunder. Du betalar inte förrän du sett resultatet och känner dig helt nöjd!

REKOND PAKET PRISER:
1500 kr

Bilhandtvätt + Snabb Rekond invändig,
– gäller bilar som är grov smutsig.

2.500 kr Bronze
Grundlig biltvätt / Vaxning / Interiör rengöring & däckglans.

3.500 kr Silver
Grundlig biltvätt / Vaxning / Interiör rengöring & däckglans / Glasförsegling / Dörrsidor & bagage plast och vinylglans.

4.500 kr Guld
Grundlig biltvätt / Polering / Vaxning / Interiör rengöring & däckglans / Glasförsegling / Dörrsidor & bagage plast och vinylglans..

5.500 kr DIAMANT
Grundlig biltvätt / Polering / Vaxning / Interiör rengöring & däckglans / Glasförsegling / Dörrsidor & bagage plast och vinylglans / Motortvätt / Sätes maskintvätt / Ångrengöring invändig.

ÖVRIGA TJÄNSTER:
500 kr (Motortvätt)
Tvätt av motorrum samt en behandling av gummi och plastdetaljer som motverkar uttorkning och ger glans. VIKTIGT – Motorn rengörs fackmannamässigt och kund ansvarar för att bilen tål motortvätt och att det inte finns skadade delar i motorn.

500 kr Glas behandling/försegling
Vindrutan blir mindre mottaglig för smuts, insekter och annat som påverkar din sikt. Den vattenavstötande effekten leder till att regndroppar snabbt flyger av rutan vid körning. Hållbarheten varierar beroende på underlag men enligt våra tester allt mellan 6 månader till över 1 år. VIKTIGT! – Komplett bahandling av samtliga rutor fram+ bak + sidor.

500 kr
(Sätes ångtvätt rengöring 350.kr / styck)

1500 kr
(Sätes ångtvätt rengöring 5 sits Personbil)

1800 kr (Sätes ångtvätt rengöring 7 sits Familjebil)Grundlig biltvätt / Vaxning / Interiör rengöring & däckglans / Glasförsegling / Dörrsidor & bagage plast och vinylglans.